De rommel opruimen is het begin van recovery De rommel opruimen is het begin van recovery De rommel opruimen is het begin van recovery De rommel opruimen is het begin van recovery De rommel opruimen is het begin van recovery De rommel opruimen is het begin van recovery De rommel opruimen is het begin van recovery De rommel opruimen is het begin van recovery De rommel opruimen is het begin van recovery De rommel opruimen is het begin van recovery
Zet nu de eerste stap
op weg naar een
continuïteitsplan
en bel!

DOELGROEP

De meeste aanbieders van bedrijfscontinuïteitsoplossingen richten zich op grote bedrijven (meer dan 250 werknemers) en focussen zich bijna exclusief op de ICT aspecten, waarvoor vaak een budget in de begroting is opgenomen. In bedrijven binnen het MKB segment zijn voor ICT vaak slechts minimale voorzieningen getroffen zonder specifiek budget. Maar naast ICT zijn andere aspecten als productie, opslag, infrastructuur en personeel zeker zo belangrijk voor de bedrijfscontinuïteit.

NAGUSAME richt zich met bedrijfscontinuïteit in de breedste zin van het woord daarom juist op ondernemingen binnen het MKB segment.